Oberoende Försäkringsförmedling och Försäkringsrådgivare

Oberoende Försäkringsrådgivare och försäkringsförmedling

Oberoende försäkringsrådgivning – i framtiden så kommer iFörsäkring att samarbeta med de ledande försäkringsbolagen för att du ska få bättre försäkringsvillkor. De försäkringsbolag som inte finns med har aktivt valt att tacka nej till att jämföras.

Tanken med försäkringsrådgivning innebär att din arbetsinsats minimeras och att du får de försäkringar som passar din individuella situation bäst.

iFörsäkring kommer att vara helt fristående från de försäkringsbolag vi kommer att samarbeta med och våra samarbeten med försäkringsbolagen kommer att bygga på djupgående integration mot deras system.

Tanken är att vara en oberoende försäkringsförmedlare både inom person- och sakförsäkring  – en oberoende förmedlare av försäkringar (försäkringsavtal). Det innebär i praktiken att vi i framtiden kommer att samarbeta med de flesta av Sveriges försäkringsgivare, och har som krav att alltid rekommendera den försäkringslösning vi anser bäst för dig som kund och din försäkringssituation.

De flesta är nog överens om att försäkringar varken är lätt eller särskilt roligt. Många undrar ifall de har rätt försäkringar och vad man får betala för försäkringarna, men har tyvärr inte tid och möjlighet att göra en bra bedömning av sitt försäkringsskydd. Det är där iFörsäkring kommer in i bilden då vår affärsidé kommer att vara att analysera försäkringsbehovet hos våra kunder och upphandla bästa möjliga försäkringsskydd. Du får tillgång till rätt försäkring till rätt pris och förutsättning.

När vi sätter igång så kommer vi att arbeta under tillstånd från finansinspektionen och har alla lång erfarenhet från olika försäkringsbolag.

En reaktion på ”Oberoende Försäkringsförmedling och Försäkringsrådgivare”

  1. Hej,
    Vi är intresserade av att teckna sjukvårdsförsäkring för våra barn (4 och 8 år gamla), men har svårt att hitta rätt bland alternativen. Erbjuder ni rådgivning även inom det området och, i så fall, hur går det till avseende kostnad, möjlighet till personligt möte (vi bor i Uppsala) etc?
    Tack på förhand!
    Mvh, Helena

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

jämför billiga försäkringar & försäkringsbolag!